logo

Romantische badkamer

romantische badkamerBij deze badkamer is door gebruik van klasiek sanitair, rustige kleuren en authentiek ogend tegelwerk een romantische badkamer gecreëerd.

De badkamer is ruim opgezet en bevat een ligbad, brede klassieke wastafel, tweede toilet en inloop douche welke is voorzien van een glas deur. Door geen douche cabine te gebruiken, maar een inloop douche met glasdeur is de badkamer optisch zo groot mogelijk gebleven.

 

 

 


 

ligbadHet ligbad is perfect passend tussen de oude balken structuur geplaatst, welke in een contrasterende oker gele kleur zijn geschilderd om het authtentieke karakter van de woning de benadrukken.

Door de voorzijde van het bad mee te tegelen en kranen met in klassieke stijl te gebruiken, is het verder moderne ligbad geheel passend bij de rest van de badkamer.

 

 

 

 


 

wastafelmeubelEen klassieke wastafel is op een open wastafelmeubel geplaatst om wederom de ruimte optisch zo groot mogelijk te houden. In deze badkamer is afgezien van een handdoekradiator en is een klassieke gietijzeren radiator geplaatst.

 

 

 

 


| KvK nr: 371383670000 | BTW nr: NL 1916.51.254.B01| Contact | ©2008 Chris de Graaf Interieurtimmerwerk