logo

Overige interieurtimmerwerk

Chris de Graaf houdt zich bezig met het volledige assortiment aan interieurbetimmering. Ook het timmerwerk dat de verschillende ruimten van uw huis verbindt. Denk aan lambrisering, radiatorbetimmering, lijstwerk, deuren en kozijnen, noem maar op. Vakkundige interieurbetiimering maakt niet alleen één geheel van de diverse ruimtes in uw woning, maar is gelijk een prachtige omlijsting van uw interieur.

Hieronder en op de vervolg pagina vindt u enkel voorbeelden van het diverse interieurtimmerwerk, maar schroom ook niet om contact met ons op te nemen. Vaak zijn ook voor de lastige hoeken in uw interieur diverse oplossingen mogelijk.

Lage wandkasten

lage wandkastVoor schuine wanden of lange ruimtes zijn lage wandkasten een goede oplossing. De ruimte wordt optimaal benut en de ruimte blijft een open karakter houden.

 

 

 

 

Vensterbankkasten

brede vensterbankBrede vensterbanken zijn voor menigeen een grote woonwens, maar niet in elke woning zijn deze standaard aanwezig. Er zijn vele manieren om brede vensterbanken te creëren, welke vaak ook goed te combineren zijn met extra bergruimte.

 

 

 

 

 

 


| KvK nr: 371383670000 | BTW nr: NL 1916.51.254.B01| Contact | ©2008 Chris de Graaf Interieurtimmerwerk