logo

Design badkamer

walk-in shower

De opzet was het creëeren van een moderne badkamer met design elementen zonder een kille uitstraling te verkrijgen. Het uitgangspunt hierbij was een kamer van beperkt formaat met een schuin geplaatste wand en aan de andere zijde een schuin dakvlak.

Door een goede indeling en gebruik van net het juiste sanitair oogt de badkamer toch ruim en is er plaats gevonden voor een riant ligbad, een dubbele wastafel, inloop douche en tweede toilet.

De klassieke combinatie van wit met antraciet tegelwerk geeft de badkamer een modern uiterlijk, terwijl de zacht groene kleur toch voor een knusse sfeer zorgt en de authentieke balkenstructuur van de woning benadrukt.

 

 

 

 

 


 

Riant design ligbadHet ligbad is contra aan hoe dit normaal gedaan wordt, met de brede zijde de badkamer in geplaatst in plaats van in de hoek. Op deze wijze lijnt de hoek van het bad met de schuine wand van de badkamer waardoor zo veel mogelijk bruikbare ruimte overblijft.

Aan de kopse zijde van het bad is een vak voor handdoeken of manden gecreëerd van wat anders loze ruimte zou zijn. Ook dit om de ruimte zo optimaal te benutten. Ook onder de schuine zijde van het dak is een kastje voor extra bergruimte gemaakt met twee ouderwetse paneeldeurtjes.

 

 

 

 

 

  

dubbele wastafelOndanks de beperkte ruimte in de badkamer is er toch een dubbele wastafel geplaatst. Dit was mogelijk door een brede, maar niet al te diepe wastafel te gebruiken. Hierdoor bleef er toch nog genoeg loopruimte over tussen wastafel en ligbad.

 

 

 

 


| KvK nr: 371383670000 | BTW nr: NL 1916.51.254.B01| Contact | ©2008 Chris de Graaf Interieurtimmerwerk